Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Utrechtseweg 47 nbnl

Utrechtseweg 47

Hilversum

Prijs op aanvraag

Interesse?

We komen graag met u contact. Bel ons of geef u interesse op.

Utrechtseweg 47

Hilversum

  •  STATUS: 

Beschikbaar

Volledige omschrijving

TE HUUR!

Ruimte 2.4 - Kantoorruimte incl 2 parkeerplaatsen

 • 52m2, gelegen op de 2e verdieping
 • Huurprijs per maand € 693,-
 • Servicekosten per maand € 186,-

Ruimte 2.5 - Kantoorruimte incl 2 parkeerplaatsen

 • 37 m2, gelegen op de 2e verdieping.
 • Huurprijs per maand € 509,-
 • Servicekosten per maand € 133,-

Ruimte 2.6 - Kantoorruimte incl 1 parkeerplaats

 • 22 m2, gelegen op de 2e verdieping.
 • Huurprijs per maand € 303,-
 • Servicekosten per maand € 83,-

13 Parkeerplaatsen € 741,- per maand   

Algemeen

Representatieve kantoorruimte gelegen aan de Utrechtseweg 47 te Hilversum. Zelfstandige kantoorvilla met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 4 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riante kavel midden in het groen. Verder is het pand voorzien van een fraaie centrale entree en 2 trappenhuizen. Zowel binnen als buiten is er veel rekening gehouden met het behoudt van de authentieke details.

Historie

Het landhuis is gebouwd in 1910, naar een ontwerp van de Amsterdamse architect H.A.J. Baanders en in opdracht van de heer R.W.J.C. van de Wal Bake. In 1928 is er een veranda tegen het huis aangebouwd. Het huis is gebouwd in een voor de bouwtijd karakteristieke Overgangsstijl en maakt deel uit van een lange reeks van villa's en landhuizen aan de Utrechtseweg.

Omschrijving gemeentelijk monument

Het huis staat met twee bouwlagen onder een samengesteld, deels afgeknot schilddak met uitkragende dakranden op gesneden klossen en gedekt met opnieuw verbeterde Hollandse pannen. De gevels zijn opgetrokken in schone baksteen boven een met een rollaag afgedekt trasraam. Ze zijn voorzien van recht gesloten gevelopeningen met roedenverdeling in de bovenramen en worden verlevendigd door decoratief metselwerk met gele en zwarte baksteen.

De asymmetrische voorgevel is op de begane grond voorzien van twee ondiepe erkers met schuine zijden en openslaande deuren in het midden. De bovenkante van de erkers zijn met elkaar verbonden door een brede cordonlijst van decoratief metselwerk, dat doorgetrokken is over de overige gevels. De gevel is boven de linker erker voorzien van een groot venster met samengesteld raam. Het op de verdieping terugstaande rechter deel van de gevel bevat een stel onder bovenlicht staande, openslaande deuren, die uitkomen op een plat dak . De bovenrand van de gevel is eveneens versierd met decoratief metselwerk, dat doorloopt over de andere gevels.

De linker zijgevel is onder meer voorzien van een deels uitpandig en deel open ingangsportaal met rechtgesloten openingen aan de zijkanten en een rondboogopening in het midden. De natuurstenen? hoekkolommen staan op gemetselde muurtjes. De rechter zijgevel bevat diverse deuren en vensters en een zonnewijzer met een natuurstenen 'wijzerplaat'.

Waardering

Het landhuis is van algemeen belang vanwege de cultuurhistorische, de architectuurhistorische en de ensemblewaarde, alsmede vanwege de gaafheid.
Het landhuis heeft cultuurhistorische waarde als een bijzondere uitdrukking van een typologische ontwikkeling in de bouw van woonhuizen voor de beter gesitueerden.
Het landhuis is van architectuurhistorisch belang vanwege de kwaliteit van het ontwerp, vanwege de voor de bouwtijd kenmerkende hoofdvorm, materiaalgebruik en detaillering en als een karakteristiek werk uit het oeuvre van een vooraanstaand architect.
Het landhuis heeft ensemblewaarde vanwege de sterke architectonische en stedenbouwkundige samenhang met de nabijstaande bebouwing en als een bijzonder onderdeel van de landhuis- en villabebouwing aan de Utrechtseweg.
Het landhuis is tevens van belang vanwege de herkenbaarheid en de grote mate van gaafheid van het exterieur.

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Hilversum u een boeiende woon- en werkomgeving. Hilversum heeft ca 95.000 inwoners. De stad wordt omringt door natuurgebieden en veel vaarwater tbv recreatie. De gunstige ligging van Hilversum ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Hilversum. Het voorzieningen niveau in de gemeente Hilversum is hoog. Hilversum ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Even ten oosten van de stad loopt de rijksweg A27, ten noorden de A1 en ten westen de A2. Midden in de Randstad is Hilversum een oase van natuur, groen en rust.

De kantoorvilla is gelegen aan een bijzonder fraaie laan, op dzeer korte afstand van het centrum, snelweg en ov. Het Park Laapersveld en hotel Lapershoek zijn op loopafstand gelegen. 

Bereikbaarheid 

De locatie is bereikbaar vanaf de rijksweg A27 en vanaf de A1 . Eveneens is vanaf de rijksweg A2/N201 afslag Vinkeveen/Loosdrecht de locatie te bereiken. Ook met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, NS station Hilversum Sportpark ligt op loopafstand en ook bushalte bevinden zich aan de Utrechtseweg.

Opleveringsniveau

De kantoorvilla is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl.:

 • verlichtingsarmaturen;
 • te openen ramen;
 • verwarmingsinstallatie;
 • mechanische ventilatie;
 • kabelgoten;
 • pantry's;
 • toiletten;
 • vloerafwerking;
 • scheidingswanden;
 • brandslanghaspels;
 • brandmeldinstallatie
 • airco's
 • electrisch hek terrein

 

Metrage

Souterrain: 217 m2
Begane grond: 279 m2
1e verdieping: 256 m2
2e verdieping: 188 m2
Totaal BVO: 940 m2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Kenmerken

Status Te huur
Woningtypen Vrijstaand
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 22 - 89 m2
Prijs Op aanvraag

Interesse?

We bespreken graag samen met u de mogelijkheden!

Locatie

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag  08:30 - 17:30
Vrijdag  08:30 - 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © VDH Vastgoedmanagement | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud