Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Nieuws

Landhuis 't  Holtink Hilversum

Na het vertrek van de laatste huurder is het gebouw stevig onderhanden genomen om het weer klaar voor de toekomst te maken. Met veel respect voor de historie zijn intern aanpassingen uitgevoerd om de villa zo flexibel en efficiënt mogelijk te gebruiken.

Health & More Woerden energielabel A+

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorgebouwen voldoen aan minimaal energielabel C.

Afgelopen jaren zijn wij druk bezig geweest om van alle gebouwen die wij beheren het energieverbruik te verminderen. We zijn hier op tijd mee begonnen om zo een natuurlijke vervang moment te plannen. Tijdens deze periode kwamen wij er achter dat label C leuk is, maar de uitdaging om in bestaande gebouwen naar label A te gaan is veel leuker.

Afbeelding 20211009 131921 9a5b5418

Verduurzaming kantoor Woerden afgerond

Het kantoorgebouw heeft niet alleen een labelsprong naar A label gemaakt, maar heeft ook een duurzame upgrade gekregen.

Het kantoorgebouw aan de Pompmolenlaan 9 in Woerden heeft niet alleen een labelsprong naar energielabel A gemaakt, maar ook de binnen/ en buitenzijde van het gebouw is grondig aangepakt, zodat deze weer jaren mee kunnen.

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag  08:30 - 17:30
Vrijdag  08:30 - 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © VDH Vastgoedmanagement | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud