Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Afbeelding 20211009 131921 9a5b5418

Verduurzaming kantoor Woerden afgerond

Afbeelding 20211009 131921 9a5b5418

Het kantoorgebouw heeft niet alleen een labelsprong naar A label gemaakt, maar heeft ook een duurzame upgrade gekregen.

Het kantoorgebouw aan de Pompmolenlaan 9 in Woerden heeft niet alleen een labelsprong naar energielabel A gemaakt, maar ook de binnen/ en buitenzijde van het gebouw is grondig aangepakt, zodat deze weer jaren mee kunnen.

De gebruikers zitten op dezelfde lijn als de eigenaar van het gebouw.  Beide hebben aan de propertymanager duurzaamheid als belangrijk speerpunt meegegeven bij de verhuur. Dat partijen dezelfde ambitie hebben maakt een grondige aanpak zoals deze mogelijk, want gedurende de aanpassingen was het gebouw reeds in gebruik.

Het kantoorgebouw aan de Pompmolenlaan 9 is bijvoorbeeld voorzien van aanvullende isolatie in de gevel en op het dak, installaties zijn vervangen en alle verlichting is aangepast naar led, maar vooral ook vermindert in aantallen verlichtingsarmaturen. De nieuwe gevel zorgt niet alleen voor een betere uitstraling, maar is ook duurzamer in onderhoud. Tot slot zijn gelijk het aantal laadpalen uitgebreid en voorbereid voor verdere uitbreiding in samenwerking met groeneco.

Onder begeleiding van de propertymanagers van VDH Vastgoedmanagement worden de gebouwen die zij beheren de komende jaren aangepast zodat deze naar een energielabel A gaan. Het doel is om in 2023 voor de bedrijfsportefeuille geen energielabel C te hebben, maar voor het grootste deel van deze portefeuille energielabel A. 

Vandaag hebben we voor de Health & More locatie in Woerden ook het energielabel mogen ontvangen en ook hier zijn we naar A+ gegaan.

Aan de buitenzijde zijn de markiezen teruggekomen en is al metselwerk en schilderwerk nagelopen en hersteld. Kleine details zoals kunststof roosters zijn vervangen door klassieke gietijzer etc. Belangrijkste aanpassing is wel het herstel van de originele entree van de villa. De vorige eigenaar had een nieuwe entree gemaakt, maar daardoor kreeg je niet de beleving van de hoge ruimte als je binnen kwam. 

Rondom het gebouw is de tuin aangepakt en zijn de parkeervoorzieningen uitgebreid en weer netjes afgewerkt waardoor er een prima parkeeraanbod is voor een stationslocatie.

Tot slot om het helemaal af te maken heeft de villa zijn oude naam, Landhuis ’t Holtink, weer terug gekregen en is dit op diverse plekken met een nieuw logo teruggeplaatst. 

Locatie

Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag  08:30 - 17:30
Vrijdag  08:30 - 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © VDH Vastgoedmanagement | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud